Graviditetsgener og fødselsmodning

Er du gravid?

I graviditeten er det ikke ualmindeligt at have forskellige graviditetsgener p.g.a. de hormonelle forandringer i kroppen og den tiltagende tyngde fra livmoderen. Hos Klok-Akupunktur tages der altid sikker sikker hånd om dig i din graviditet, da jeg både er højtuddannet akupunktør og erfaren jordemoder med indgående kendskab til graviditet, fødsel og barselsperiode. 


Akupunktur er en sikker og meget ofte særdeles effektiv måde at behandle graviditetsgener på, og du kan få effektiv behandling af f.eks. kvalme og opkastninger, graviditetsrelaterede bækkensmerter, karpaltunnelsyndrom, halsbrand, forstoppelse og væskeophobninger uden nogen form for risiko for din graviditet iøvrigt. 

Fra graviditetsugeuge 37+0 tilbydes du akupunktur mhp modning til fødsel, der øger chancen for spontan fødsel omkring terminstidspunktet og dermed minimerer risikoen for at gå over tid og at skulle sættes medicinsk igang med vearbejdet.
Fødselsmodning er ikke en igangsættelse, men en understøttelse af graviditetens fysiologi på det givne tidspunkt. Behandlingen styrker den modningsproces, som i graviditetens sidste uger forbereder kroppen til den kommende fødsel, og fødselsmodningen øger chancen for at føde spontant til terminen. Erfaringer gennem flere år og undersøgelse fra Norge viser her ud over også, at varigheden af fødslen nedsættes, og at der er mindre behov for medicinsk smertelindring. Læs mere om undersøgelsen her:
https://www.nrk.no/livsstil/treffer-termin-med-akupunktur-1.3996018
Akupunkturen anbefales en gang om ugen fra uge 37, men gives altså ikke med henblik på fødsel i uge 37, men for at støtte modningsprocessen. Fra uge 40 anbefales der behandling to gange om ugen.

Da gravide kun behandles med få nåle i kort tid, tilbydes du akupunktur til kun kr. 325,- for behandling af graviditetsgener samt modning til fødsel. Herudover er der evt. tilskud fra "danmark".

Interesseret i at høre mere? Ring til mig på 28 10 77 14 eller skriv: