Fertilitet - Akupunktur mod barnløshed

Fertilitetsbehandling hos Klok Akupunktur

Min baggrund som jordemoder giver mig stor indsigt i gynækologiske problemstillinger, og gennem min akupunkturuddannelse og efterfølgende kurser har jeg specialiseret mig inden for fertilitet og behandling af ufrivillig barnløshed. Jeg har stor erfaring med især dette emne og behandler mange, både m.h.p. at blive spontan gravid og som sikkert supplement til  hormonbehandling, IUI, IVF og ICSI.

Ved akupunkturbehandlinger kan du opnå:

- bedre æg- og sædkvalitet 
- at ægløsning sættes i gang 
- øget blodgennemstrømning i livmoderen 
- tykkere livmoderslimhinde, så det befrugtede æg kan sætte sig fast 
- afspænding af livmodermusklen og af kroppen generelt 
- styrkelse af immunforsvaret 
- mindre risiko for spontan abort 
- understøttelse af hormonbehandling og færre bivirkninger herfra 
- øget graviditetschance ved inseminations- og reagensglasbehandling
- gener ved PCO/PCOS og endometriose mindskes 
- en regelmæssig menstruation 
- følelsen af velvære og mental ro 

Årsagerne til ufrivillig barnløshed kan være flere - og mange lider af uforklarlig barnløshed. Selv om man med vestlige øjne ikke kan finde årsag til barnløsheden hos kvinden og manden, vil man med akupunkturen altid kunne finde såkaldte ubalacer i kroppen at arbejde med og give individuelt tilpassede behandlinger i forhold til at opnå graviditet.

Akupunktur vinder også stadig større indpas i den etablerede medicinske verden, og flere fertilitetsklinikker anvender eller anbefaler i dag akupunktur sammen med den gængse behandling for ufrivillig barnløshed, da flere undersøgelser viser, at det øger chancen for graviditet markant.

Akupunktur er en effektiv måde at supplere hormonbehandling med uanset, om du skal igennem insemination (IUI) eller reagensglasbehandling (IVF eller ICSI) ligesom akupunktur også selvstændigt kan bruges til behandling af forskellige hormonforstyrrelser og bruges ved planlægning af spontan graviditet til at optimere kroppen og virke afstressende og beroligende i den ofte hårde livsperiode, når man har et uopfyldt ønske om graviditet. 

Jeg behandler ofte kvinder eller par, der oplever fertilitetsproblemer og ser mange positive resultater efter et endt akupunkturforløb. 

Interesseret i at høre mere? Ring til mig på 28 10 77 14

Fertilitet